Wat gaat er allemaal je huis in en uit? Deel 2: Warmte

De ondergrond zit vol kabels en leidingen. Deze zijn onmisbaar, want zonder die kabels en leidingen heb je geen warm huis, geen stromend (warm) water en geen elektriciteit. We willen kunnen vertrouwen dat ze het blijven doen en daarom willen we graag weten hoe het werkt.

In het eerste deel van deze serie van 'Wat stroomt er allemaal je huis in en uit?' gingen we in op elektriciteit. Deze tweede sessie uit dezelfde serie stond volledig in het teken van warmte.

Berend Doedens werkt bij Heijmans Infra waar wordt geinvesteerd in het aanleggen van stadwarmtenetten om de energietransitie mogelijk te maken. Samen met Flip van der Valk (The People Group) komen zij tot innovatieve oplossingen om met samenhangend gebruik van geodata tijd en geld te besparen. Zo komen zij sneller en beter tot plannen en ramingen om stadswarmtenetten in te passen in de bestaande omgeving. 

In deze DiS Online sessie heeft DiS Geo met Heijmans Infra en TPG in beeld gebracht hoe geodata wordt gebruikt als essentiële versneller van het werk.

Heb je de sessie gemist? Kijk deze dan hier terug via het DiS Geo YouTube-kanaal.