Decoratieve afbeelding

DiS Online: Groene Baten Planner

Dit webinar werd gegeven in samenwerking met het RIVM, de gemeenten Zwolle en Amersfoort, ESRI Nederland en Tygron. De Groene Baten Planner berekent de verandering in maatschappelijke kosten en opbrengsten van 'groen' en 'blauw' in de ruimte, op basis van de stedenbouwkundige plannen in combinatie met de basisregistraties. De concrete informatie die dit oplevert, bleek ook van meerwaarde in de communicatie met de inwoners van de betreffende stedelijke gebieden Schuilenburg (Amersfoort) en de Veemarkt (Zwolle). 

Kijk op het DiS Geo YouTube-kanaal de sessie terug.

Sprekers:

  • Ton de Nijs, Joyce Zwartkruis, John Verberne (RIVM)
  • Jaap Belo (Gemeente Amersfoort)
  • Hedi van Dijk (Tygron)
  • Bert Vermeij (ESRI)
  • Bart-Jan de Leuw (DiS Geo)