Bestuurlijke toolbox

Om onze partners te helpen bij het voeren van het gesprek over de samenhangende doorontwikkelingen, zijn we - ook mét onze partners (zoals bronhouders van de geo-basisregistraties) - bezig om een toolbox te ontwikkelen. Op dit moment is een eerste product af, maar er zullen gefaseerd steeds meer hulpmiddelen worden toegevoegd, zoals standaard presentaties en handreikingen.

Nu de samenhangende objectenregistratie steeds meer vorm krijgt, is in samenwerking met VNG en Waarderingskamer een presentatie opgesteld, die vooral gemeenten helpt om hun eigen organisatie te informeren over (het belang van) deze ontwikkeling. Met deze presentatie kunnen medewerkers hun management, directie en bestuurders informeren over de ontwikkelingen die er in het ruimtelijk domein op de organisatie af gaan komen.

handreikingen. Wil je een PPT-versie ontvangen van het document om te kunnen gebruiken? Dat kan natuurlijk. Stuur dan even een mail  naar: DISGEO@minbzk.nl