Decoratieve afbeelding

DiS Online: Nieuwjaarsbijeenkomst (11 januari 2022)

Slides DiS Online nieuwjaarsbijeenkomst 2022

DiS Online nieuwjaarsbijeenkomst en quiz 1 januari 2022

Op 11 januari hebben we in DiS Online een terugblik gedaan naar 2021 en een vooruitblik naar 2022. Samen met Ruud van Rossem (BZK/DiS Geo) keken we terug op de behaalde resultaten op het gebied van governance, inhoud en voorzieningen. Zijn verhaal was geïllustreerd met een aantal concrete voorbeelden. Zo heeft Martijn Odijk (BZK/DiS Geo) iets verteld over het ontwerp van de objectenregistratie en heeft Bart-Jan de Leuw een update gegeven over de DiS Geo Architectuur. Uiteraard is er ook aandacht besteed aan de IGO (Integrale Gebruiksoplossing). Norbert Schmelzer (BZK/DiS Geo) heeft toegelicht hoe deze past in de ambities voor de voorzieningen. Tot slot keken we samen met Ruud vooruit op 2022 en speelden de DiS Geo Nieuwjaarsquiz.

Kijk terug op het DiS Geo YouTube kanaal

Hier kun je de sessie terugkijken op het DiS Geo YouTube kanaal.