Decoratieve afbeelding

DiS Online - BRT: de meest gebruikte en meest vergeten basisregistratie

Dinsdag 12 mei was de webinar ‘BRT de meest gebruikte én meest vergeten basisregistratie’. Jan-Willem van Aalst (Imergis) nam de deelnemers mee in de BRT (Basisregistratie Topografie) waarbij hij de nadruk legde op de unieke kenmerken in de BRT. Vanuit de gemeente Amsterdam liet Aad Vuyk zien hoe de BRT wordt gebruikt in onze hoofdstad. Daniël te Winkel heeft ons inzicht gegeven hoe de bronhouder, Kadaster, de inwinning van de gegevens doet en verwerkt. Tijdens de presentaties was er gelegenheid om vragen te stellen. Na afloop is informeel kennis uitgewisseld tussen deelnemers onderling en tussen de deelnemers en de presentatoren.

NB. de presentaties zijn hieronder beschikbaar. Een verslag van de gestelde vragen wordt binnenkort op deze pagina toegevoegd.