Inspirerend gebruik

Op deze pagina verzamelt DiS Geo voorbeelden van wat je kan bereiken als je (geo)basisregistraties met elkaar combineert. Ga naar de pagina's over de Vastgoedmonitor, Zonpotentie en de Geo Inspiratiedagen of bekijk wat de Integrale Gebruiksoplossing voor jou kan betekenen.

Integrale Gebruiksoplossing (IGO)

De naam zegt het al, de Integrale Gebruiksoplossing (IGO) maakt het mogelijk om data uit meerdere geobasisregistraties integraal te kunnen gebruiken. We hebben een oplossing gemaakt voor drie doelgroepen:

  • De algemene gebruiker: jij wil voor jezelf of voor je bedrijf snel iets opzoeken
  • De professionele gebruiker: jij werkt veel met (integrale) data 
  • De ontwikkelaar of data-analist: jij gebruikt (componenten van) onze oplossing als onderdeel van softwareproducten die je maakt of complexe analyses die je uitvoert. 

Introductie Integrale Gebruiksoplossing van de Geobasisregistraties

Ga zelf met de IGO aan de slag!

De uitnodiging aan alle geïnteresseerden is om de gratis IGO zelf uit te proberen en feedback met ons te delen. Met behulp van jouw feedback, kunnen wij verder bouwen aan een betere versie om jou nóg beter met een integrale gebruiksoplossing van dienst te kunnen zijn.

Om eerst te zien hoe de IGO werkt en wat je ermee kan, kan je de DiS Online sessie van 6 juli terugkijken op ons YouTube kanaal.

Agenda IGO-evenementen

Ga mee de diepte in en kom naar het laatste (online) sectorevenement over de Integrale Gebruiksoplossing. Hierin worden de werking en mogelijkheden van de IGO voor Beheer Openbare Ruimte gedemonstreerd. Zo maak je nader kennis met hoe de oplossing voor jou het beste werkt en ervaar je live de voordelen voor de sector.

Zijn er collega's of bekenden, die zich bezighouden met de ontwikkeling van toepassingen of het maken van analyses waarin geo-data een rol spelen? Ook zij zijn bij deze workshop van harte welkom. Meld je aan via de onderstaande link!

De sessies voor openbare orde en veiligheid, ruimtelijke ordening, nutsbedrijven en developers zijn al geweest. Klik voor meer informatie over deze sessies op de onderstaande links.