Agenda

Hier vind je de evenementen die de komende periode op de agenda van DiS Geo staan. We faciliteren eigen online sessies, verschijnen op diverse evenementen en organiseren inspiratiedagen samen met onze partners. 

Helemaal onderaan de pagina zijn de verslagen en presentaties van alle afgelopen DiS Online sessies te vinden.

BGT Ketendemo: voorsorteren op meer verandering

Workshopgevers: Mario Schrijver, Robert van Hamersveld, John Schaap, Jaap-Willem Sjoukema, André Boom, Frank Krijgsman, Richard van de Heisteeg (allemaal van Kadaster) en Arnoud de Boer (Geonovum)
Datum: dinsdag 7 december
Tijd: 10:00 - 11:00

2022 zal voor de BGT in het teken staan van een aantal substantiële wijzingen in het BGT-landschap. Zo wordt het bronhouderportaal BRAVO in een aantal stappen getransformeerd en de keten vereenvoudigd. Het project SVB2BGT presenteert de uit te voeren stappen. 
Daarnaast tonen de sprekers de Terugmelding beheer API waarmee bronhouders in hun eigen applicatie terugmeldingen kunnen afhandelen. Ze bieden voor iedereen duidelijkheid omtrent plaatsbepalingspunten. Met de invoering van IMGeo 2.2 zullen begin 2022 veel plaatsbepalingspunten verdwijnen. PDOK zal de nieuwe Web Map Tile Service laten zien en het onderwerp 'Vector Tiling' toelichten. Tenslotte tonen de sprekers gerealiseerde wijzigingen in het Kwaliteitsdashboard (Tableau).

Presentaties en verslagen van de workshops