Agenda

Hier vind je de evenementen die de komende periode op de agenda van DiS Geo staan. We faciliteren eigen online sessies, verschijnen op diverse evenementen en organiseren inspiratiedagen samen met onze partners. 

Helemaal onderaan de pagina zijn de verslagen en presentaties van alle afgelopen DiS Online sessies te vinden.

Agenda evenementen augustus, september en oktober 2021

DiS Online

DiS Geo faciliteert online evenementen in de vorm van bijvoorbeeld webinars, workshops, ketendemo's en brainstormsessies. We introduceren: DiS Online. Enerzijds delen we de voortgang van de doorontwikkeling. We laten zien waar we staan en vragen om feedback. Maar doorontwikkelen doen we niet alleen. Daarom biedt DiS Geo anderzijds een podium aan initiatieven uit de geowereld die raken aan de doorontwikkeling van de geobasisregistraties. Het belangrijkste is dat we met elkaar in verbinding blijven en kennis blijven delen. Doe je mee?

Evenementen Integrale Gebruiksoplossing (IGO)

Klik hier voor de agenda en alle informatie over de Integrale Gebruiksoplossing.

DiS Geo update: bijpraten en aanhaken

Workshopgevers: Ruud van Rossem (Ministerie van BZK) en Martijn Odijk (Ministerie van BZK)
Datum: dinsdag 12 oktober
Tijd: 10:00 - 12:00

Goed om weer even bij te praten. Wat heb jij de afgelopen tijd zoal gedaan?
Bij DiS Geo hebben we zeker niet stil gezeten. We delen de meest recente ontwikkelingen graag met jou en we nemen je mee in waar we nu staan. In deze DiS Online sessie zoomen we onder meer in op de vernieuwde visie van DiS Geo en de resultaten die in de verschillende sporen van DiS Geo de afgelopen periode behaald zijn. Verder blikken we vooruit op de stapsgewijze aanpak van de vervolgfase van de samenhangende objectenregistratie (welke inhoudelijke bouwstenen we als eerste oppakken).
Daarnaast praten we je niet alleen bij, maar kijken we samen naar waar wij elkaar kunnen versterken. Waar kan jij vanuit jouw rol op aanhaken en waar wil jij aan bijdragen? Er is een hoop mogelijk! Bouw je met ons mee?

Presentaties en verslagen van de workshops