Geo-inspiratiedagen

DiS Geo is medeorganisator van de Geo-inspiratiedagen.  In 2021 zijn er vier gepland. Tijdens de geo-inspiratiedagen praten we makers en gebruikers van (geo-)data bij op actuele ontwikkelingen, inspireren we met praktijkvoorbeelden, stippen we aandachtspunten aan èn bieden we gelegenheid om onderling weer even bij te praten. De eerste inspiratiedag is op 20 april en gaat over Digital Twins.

Digital Twin Geo-inspiratiedag

Tussen 13.00 tot 16.00 uur praten we je in verschillende sessies bij op actuele ontwikkelingen. Waar wordt aan gewerkt? Hoe zetten verschillende organisaties digital twins in? Wat is er wel en niet mogelijk met digital twins? Hoe moeilijk is het eigenlijk om een digital twin te maken? En wat zijn de aandachtspunten?

Het programma staat nog niet vast, dus als u zelf ideeën hebt voor een interactieve sessie, neem dan contact op met Geonovum.

Zeker zijn van een stukje bandbreedte voor de Geo-inspiratiedag? Meld je dan nu vast aan via het inschrijfformulier!