24 maart - Kwartaalevenement DiS Geo

UDPATE Het Ministerie van BZK volgt de door de overheid verstrekte richtlijnen omtrent het coronavirus. Door de huidige ontwikkelingen zijn wij helaas genoodzaakt om het kwartaalevenement van DiS Geo op 24 maart te annuleren. Wanneer er een nieuwe datum bekend is wordt dit gecommuniceerd via de gebruikelijke kanalen. Houdt daarom de website en nieuwsbrief in de gaten.

De workshop 'Live Ketendemo - NWB' is op dinsdag 24 maart online gegeven. Bekijk de presentaties.

Op dinsdag 24 maart vindt het eerste kwartaalevenement van DiS Geo plaats in het Provinciehuis in Zwolle. Het interactieve programma is rond en je kunt je vanaf nu via onderstaande link inschrijven voor de workshops.

Blokkenschema kwartaalevenement DiS Geo. 24 maart 2020 in het Provinciehuis in Zwolle.
Blokkenschema kwartaalevenement DiS Geo

Interactief programma

Ben jij gebruiker, bronhouder of op een andere manier verbonden aan de geobasisregistraties? Het programma biedt voor ieder wat wils: je kunt bijvoorbeeld meedenken over de Samenhangende Objectenregistratie of kwaliteitseisen BGT, de Live Ketendemo evalueren of experimenteren met energietransitie en locatiedata. Je krijgt een beeld van de laatste ontwikkelingen in de samenhangende basisregistraties én je draagt met vakgenoten bij aan de doorontwikkeling ervan. 

Bekijk het volledige programma hier.

Aanmelden voor de workshops

Meld je aan voor één of meerdere workshop(s) naar keuze. Je mag er de hele dag bij zijn, of alleen bij de door jouw geselecteerde onderdelen. Wij zorgen voor onverwachte ontmoetingen, inspiratie en kennisuitwisseling.

Tot 24 maart in Zwolle!

Inhoudelijke vragen over dit evenement? Mail dan naar DISGEO@minbzk.nl

De aanmeldingen voor het DiS Geo kwartaalevenement lopen via Dataland