Conceptrapportage ENSIA zelfcontrole BGT hersteld

Binnen het proces van de ENSIA BGT zelfevaluatie dienen bronhouders na het inleveren van de ingevulde vragenlijst een concept bestuurlijke verantwoordingsrapportage te downloaden. Deze rapportage zal vervolgens aangevuld moeten worden met bestuurlijke verantwoordingsinformatie. (zie hier voor de desbetreffende algemene toelichting op deze site.)

Nu bleek onlangs dat er bij de upload van de conceptrapportage een rekenfout op te treden in de score die de bronhouder had behaald.

Rekenfout hersteld en rapportage opnieuw getest

Direct na de melding van het rekenissue heeft ICTU de rapportage in onderzoek genomen. De desbetreffende rekenformule is aangepast en vervolgens is de conceptrapportage opnieuw getest.  Nu gaat het weer helemaal goed met de conceptrapportage.

BGT bronhouders opgelet!

Bronhouders die een BGT conceptrapportage voor 10 december hebben gedownload, kunnen te maken hebben met een rapportage waar de voormelde rekenfout nog in zit. Hen wordt geadviseerd opnieuw de BGT conceptrapportage te downloaden om er zeker van te zijn dat ze bij de bestuurlijke verantwoording over de correcte scoreberekening beschikken.