Zelfcontrole BAG en BGT online!

Vanaf 2 oktober kunnen de bronhouders van BAG en BGT op de site van ENSIA de vragenlijsten van de zelfcontrole voor deze basisregistraties gaan invullen. De afgelopen weken is hard gewerkt om de vragenlijsten af te ronden en in de ENSIA-tooling te zetten. De bronhouders zijn over de livegang van de beide zelfcontroles geïnformeerd in de ENSIA nieuwsbrief en met aparte berichtgeving vanuit het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Meer informatie

Op deze pagina kunnen bronhouders van BAG en BGT alle informatie over de zelfcontrole rustig nalezen. De primaire contactpersonen kunnen zelf bepalen wie zij rechten willen geven om de vragenlijsten in te zien en te beantwoorden. Dit kan via het tabblad ‘Gebruikers’ gebruikersrechten, nieuwe gebruiker.

Het is de bedoeling dat de vragenlijsten uiterlijk 31 december van dit jaar zijn ingevuld, goedgekeurd en naar de centrale ENSIA-database worden geüpload.